Pages

CM

Akhirnya...


T.T

dulu ada la jugak impian xnak bercermin mata,
nak jadi budak medic yg x pakai cermin mata!
sebab kalau perasan, doktor kebanyakan pakai kan,
nape yer? tanyalah mereka.
saya bukan doktor lagi,
bakal doktor (=

tapi skrg xleh dah.
kena lupuskan impian tu. delete. buang dlm tong sampah. *devil*


by enfleurs of devian art

kena pakai cermin mata juga,
hancur impian T.T

tapi xpe, bukan 24 jam pun (=
hanya bila dlm dewan kuliah
sebab saya suka duk tgh2 atau belakang 
walau datang awal
jgn tiru saya!
kena buang tabiat ni, huu...
budak2 mumtaz memg duk depan2 :D


by roux_s of deviant art 

pakai hanya kat dewan kuliah, depan laptop

dan saya rasa mengada buat cermin mata ni! huu..

tapi kalau xbuat,
 bila dalam kelas mcm entah pape tgk slide show kat depan,
kena fokus lebih dan rasa sakit kepala bila mcm tu, 
jadi nak xnak kena buat T.T
melayang duit.

saya xnak pakai cermin mata ni
sebab;

saya bukan rabun teruk
nanti tudung tak jadi
muka saya x sesuai pakai cermin mata
dan, saya nampak 'nerd' bila memakainya =p

nota : sgt tension mencari cermin mata yg sesuai bila semuanya tak sesuai ngan bentuk muka. adehh~ 

nota 1 : mairah sgt kejam bila suruh saya cuba cermin mata itu! hee... mak cik kedai tu kata, tu cermin kanak2. ada ke patut? tak patut betul =p

nota 2 : nanti lain kali upload gmbr cik CM saya (=

nota 3 : kenapa pakai CM eh? sebab byk mengadap buku atau laptop? hohoho... tatau2 =p









btemplates

3 comments:

WNhAWS said...

pakai spec? hoho..mau tgk mc't with CM :D

masterfaiz.com said...

tak best kan pakai cm? tapi nanti bila power tu makin naik, lama2 kena pakai terus.. huhu

Izzati Hashim said...

@kak dira : hahaha. jgn pernah berharap tgk saya pakai CM kat public =p

@masterfaiz : memg x best! sebab x biasa ag kot. oh, sy berdoa moga2 power x naik2 hehehe.